Den skadade mannen är i 40-årsåldern och fördes till Centrallasarettet i Växjö för vård. Skadeläget för honom är oklart.

– Vi har inte kunnat höra honom om händelsen, säger Kim Hild, presstalesperson för polisen i region Syd.

Polisen larmades vid 11-tiden på förmiddagen om att ett större bråk hade brutit ut i Virserum i Hultsfreds kommun. Någon misstänkt gärningsperson har inte gripits och för polisen var det på lördag eftermiddag inte helt klarlagt vad som var själva brottsplatsen.

– Vi har olika uppgifter om hur många personerna som kan ha varit inblandade i bråket. Vi har samlat in en mängd vittnesuppgifter och och det kommer troligen att ta lite tid att kunna bearbeta uppgifterna, säger Kim Hild.

Händelsen med den skadade mannen utreds som ett mordförsök. På eftermiddagen var polisen alltjämt på plats i Virserum och meddelar att de är intresserade av fler vittnesuppgifter från allmänheten.

– Vi utreder ett allvarligt brott, men av utredningstekniska skäl vill vi i nuläget inte gå ut med fler uppgifter kring det inträffade, säger Kim Hild.

I samband med polisens utredning har trafikkontroller under dagen genomförts på riksväg 23 vid Virserum. det har inneburit att det under dagen blivit en del trafikstörningar.