Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Musikalartisten Philip Jalmelid kommer till Eksjö Tattoo

Nu är det klart vem som blir årets soloartist på sommarens Eksjö International Tattoo. Philip Jalmelid är musikalartisten som har huvudrollen i musikalen Så som i himmelen som visas på teatrarna.

I höstas kunde arrangören meddela att Arméns musikkår är klara till årets Eksjö International Tattoo, som äger rum 6-8 augusti. Även Hemvärnets musikkår i Eksjö kommer att uppträda i samarbete med Hemvärnets musikkår Östergötland.

Soloartisten är nu också klar till sommarens program. Arrangörernas målsättning med artisten har varit att boka en kunnig och känd musikalartist.

Philip Jalmelid är född på Gotland och är musikalartist, sångare och skådespelare. Han har medverkat i flera kända musikaler som Chess, Jesus Christ Superstar, West side story, Hair och Les Misérables.

När det gäller orkestrar vill de boka såväl nationella som internationella.

Under första veckan i augusti kommer det hållas konserter på olika platser i Eksjö kommun samt stadsmarscher i Eksjö och grannstäder på Höglandet.

Eksjö International Tattoo 2020 har liknande upplägg som tidigare år. Det blir fyra föreställningar uppdelade på tre dagar. Två av dem är på lördagen. Arenan har plats för 2 500 gäster.

LÄS MER: De är klara för Eksjö Tattoo – ”Det har varit helt avgörande”

LÄS MER: Tattoo blir av nästa år: "Ska inte bara passa musiknördar"