Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Näringslivsfest i Eksjö – det här händer under kvällen

Nu är det dags för näringslivets stora fest i Eksjö. Kommunens företagare kommer att hyllas med priser och uppmärksamhet. Det utlovad dessutom magi och humor av kvällens konferencier.

LÄS MER: Här är alla vinnarna när företagare prisades 2017

LÄS MER: Så var näringslivsfesten i Eksjö 2017 – se alla bilderna från mingelfesten

Under torsdagskvällen kommer det att vimla av företagare som är verksamma i Eksjö kommun. Olsbergs arena är platsen för årets Näringslivsfest.

– Det har varit högt tryck på biljetterna i år, berättar Marie Brask, vd på på näringslivsbolaget Eksjö.nu.

Konferencier och underhållare under kvällen är Jimmy Swärdhagen som utlovar att det blir magi och humor.

En rad priser som ska delas ut. Det är Årets turistföretag, Årets landsbygdsföretag, Årets butik, Årets integrationspris, Årets ta-sig-församhetspris samt Årets företagare.

Förra årets vinnare i samtliga kategorier var:

Årets butik: Eksjö Bokhandel, Årets integrationspris: Hjältevadshus, Årets turistpris: Föreningen Fiesta, Årets ta-sig-församhetspris: Markus Kyllenbeck, Årets företagare: Mikael Wiktorsson och Årets landsbygdsföretag: Helge Lundbergs Livs.

– Till Årets företagare har allmänheten kunnat lämna in nomineringar på företag. Men de måste uppfylla vissa kriterier för att kunna vinna, berättar Carina Eldåker, som representera föreningen Företagarna på Höglandet.