Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nässjö FF dubbelvärvar – King återvänder

Angelo King återvänder till Nässjö FF – som snart har snickrat färdigt på lagbygget. Med 16 spelare i truppen återstår bara ett par lediga platser.

Nässjö FF ligger knappast på latsidan med truppbygget. Under tisdagen presenterade klubben ytterligare två nyförvärv inför omstarten i division 3. Det rör sig om duon Angelo King och Benjamin Sacic som närmast kommer från spel i Råslätts SK.

Mittfältaren Angelo King är ett välbekant ansikte för NFF–publiken då han spelat en kort sejour i klubben tidigare innan han flyttade vidare till Stensjön och sedermera Råslätt.

Sacic är mittback och har tillbringat de två senaste åren i Råslätt.

Nässjö FF har i och med dessa förstärkningar 16 spelare i truppen.

– Vi har en god sammansättning som det ser ut nu, men vi är öppna för en till två spelare ytterligare i januari, men sedan är det nog, vi vill kunna slussa in våra egna yngre spelare också, säger tränaren Fredrik Hult till Nässjös hemsida.