Under tisdagen har polisen även fått hjälp av Försvarsmakten i sökarbetet. De bidrar främst med personal och fordon. Sedan tidigare deltar även frivilliga från Missing People i sökarbetet.

Sökinsatser har genomförts på flera håll på Höglandet under både måndagen och tisdagen.

Det har nu gått tre dygn sedan någon senast hörde av 21-åriga Nathalie från Eksjö. Försvinnandet anmäldes till polisen vid 21-tiden på lördagskvällen efter att Nathalie aldrig dök upp till sitt planerade besök i Malmö dit hon skulle ha anlänt med tåg vid 13-tiden.

Relaterat till artikeln

För polisen verkar det allt mer osannolikt att Nathalie kom iväg med tåget mot Malmö. Det sista livstecknet är en kontakt mellan Nathalie och hennes anhöriga i Malmö som hon skulle besöka. Det är för polisen ännu inte helt klarlagt om kontakten var ett telefonsamtal eller ett sms, enligt Åsa Willsund.

– Det är givetvis något som vi undersöker extra noga.

Bild 1 av 9 Militären samlades på tisdagsförmiddagen för att förbereda söket efter försvunna Nathalie.

Foto Pär Grännö

Under lördagen och söndagen har signaler från Nathalies mobiltelefon kunnat registreras i närheten av en mobilmast i Ormaryd. Polisen uppger att de inte har några fler signaler sedan dess och utgår från att telefonen nu har blivit urladdad.

Polisen har även velat komma i kontakt med personer som åkte det lokaltåg som Nathalie hade behövt åka från Eksjö till Nässjö för att kunna åka vidare mot Malmö.

Militären har satt upp en samlingsplats i Kårarp söder om Ormaryd.

– Där har vi gjort kontroller, men vi vill inte säga så mycket om vad det kan ha givit. Det är känsligt eftersom det kan handla om ett möjligt brott, säger Åsa Willsund.

Två personer har även förhörts med anledning av det mystiska försvinnandet. De är inte misstänkta för något brott.

– Jag vill inte gå in vilken relation de två personerna har till henne. Vi bedömde att de var intressanta och vi kunde i förhören få klarhet i de funderingar vi hade. De två personerna är nu helt avskrivna från misstankar, säger Åsa Willsund.