Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyblivne Tranåsbon Göran vann i tv-rutan

Tranås verkar vara en riktig turstad för tillfället. Nyblivne Tranåsbon Göran Söderlund skrapade hem en kvarts miljon kronor i TV4:s Nyhetsmorgon på tisdagsmorgonen.

Tidigare i januari vann Barbro Johansson från Tranås hela 4,5 miljoner kronor i direktsändning när det var dags för Triss-skrapning i TV4:s program Nyhetsmorgon. För bara några dagar sedan var det vinstdags igen när en annan Tranåsbo kammade hem 1,9 miljoner i Eurojackpot. Tilläggas här ska även att personen endast satsade 25 kronor.

På tisdagen var det dags igen. Den nyblivne Tranåsbon Göran Söderlund vann 250 000 kronor under tisdagens Nyhetsmorgon. Den tidigare Katrineholmsbon flyttade till Tranås vid årsskiftet på grund av kärleken.

Höll på att missa

Tranås verkar vara en riktig turstad för tillfället, men det hade inget med flytten att göra för Görans del. Lotten köpte han nämligen i Katrineholm i höstas. Han höll dock på att missa sin vinst, men det löste sig tack vare en alert butiksanställd.

– Hon sa att du är inte så bra på att skrapa, jag skrapade rent din lott, såg du inte att det var tre tv-apparater? Nej, det såg jag inte, återberättade Göran incidenten för programledarna.

När 250 000 skrapats fram tre gånger i direktsändningen höjde Göran armen i en segergest.

– Jag tänker inte stanna till vid en korvkiosk i kväll, sa han.

En del av vinsten ska skänkas till Läkare utan gränser, men det blir även solsemester för Göran och sambon Rosi.