Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt namn på Vetlanda IB:s hemmaborg

Vetlanda IB får ett nytt hamn på hemmahallen till nästa säsong. Iscar Arena blir Hasses Sportcenter.

Det har snart gått fem år sedan Iscar Arena togs i bruk och därmed har det nuvarande avtalet med namnsponsorn ISCAR Sverige AB löpt ut.

Efter ett par veckors arbete har en ny namnsponsor tillkommit i form av Hasses Gatukök & Pizzeria. Den nya namnsponsorn har valt att döpa anläggningen till Hasses Sportcenter.

Nya skyltar kommer att monteras på såväl fasaden som interiören under sommaren så att allting står klart till nästa inomhussäsong.

- Vi har och har alltid haft ett mycket bra och värdefullt samarbete med Hasses Gatukök & Pizzeria så det kändes väldigt naturligt att dom skulle få frågan i ett tidigt stadie. Bröderna Josef, Mourad och Wahid Habib som äger och driver Hasses är alltid väldigt öppna och positiva till att hitta nya vägar för att marknadsföra sin verksamhet så det var ingen längre process från fråga till undertecknat avtal, säger Vetlanda IB:s Henrik Åhlund och Clas Löfkvist i ett pressmeddelande.

- Vi har som sagt alltid haft ett fantastiskt bra och givande samarbete med Vetlanda IB så när föreningens representanter presenterade idén med Hasses Sportcenter kändes det väldigt rätt och spännande från början. Vi brinner verkligen för idrotten i kommunen och i anläggningen bedriver flera olika föreningar sina verksamheter så det här ska bli fantastiskt spännande och roligt, säger bröderna Habib.

Hasses Gatukök & Pizzeria är sedan tidigare även namnsponsor vid Vetlanda Speedways hemmabana Hasses Motorstadion.