Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil voltade utanför Lekeryd – mamma och tre barn till sjukhus

En bil har kört i diket och voltat utanför Lekeryd på länsväg 132 i riktning mot Aneby. Enligt polisen var tre barn inblandade i olyckan. Fyra personer har fått föras till sjukhus med ambulans.

– En bil har voltat in i ett träd. I bilen befann sig en vuxen och tre barn. Föraren, barnens mamma, skadade armen, annars ska det inte vara några personskador enligt våra uppgifter, säger Mikael Ehne, vakthavande befäl på polisen.

Samtliga fyra drabbade har dock förts till sjukhus med ambulans.

Olyckan inträffade strax innan klockan 17 på lördagseftermiddagen. På länsväg 132 i riktning mot Aneby, strax efter Lekeryd, ska en bil ha drabbats av en olycka.

– Bilen körde i diket och voltade in i ett träd, säger Mikael Ehne.

I ett pressmeddelande skriver räddningstjänsten att bilen fick bärgas från platsen och fyra personer medföljde ambulansen till sjukhuset. Viss påverkan på trafiken under räddningstjänstens arbete på platsen.