Programmet började med att tjejerna sattes i arbete. Ett par moderlösa lamm hade rymt från flocken och tjejerna fick i uppdrag att göra i ordning en liten hage till dem. Men att en eventuell partner ska jobba på gården är ingen nödvändighet.

Tjejen jag söker behöver inte känna något tvång att hon ska jobba på gården. Däremot är det bra om man kan hjälpa till med saker när det händer något, sade Marcus.

Under arbetet tog Marcus med sig Malin Sundberg för att kolla på ett stängsel, den första egentliga ensamtiden med en dejt. Rätt snart gick samtalet över till framtiden med eventuella barn och inte minst eventuella blöjor.

Jag vet inte om jag skulle klara av att byta blöja… Nä, det lämnar jag över till någon annan, det kommer jag aldrig att göra, sade Marcus om det lite på skämt.

När Malin då frågade vem som skulle göra det blev svaret "det får väl frun göra", ett svar som inte föll i god jord.

Han känns väldigt stereotypisk ibland. Att han är en riktig karl och att kvinnan ska göra saker som att stå i köket och att han ska sköta gården och vara manlig, säger hon och fortsätter:

Jag tycker att det är lite tråkigt. Jag tycker att man ska dela på allt.

Samtalet verkade få Malin att tveka lite.

Han har visat mycket av den sidan när vi tjejer är här, och jag vet inte om det är en fasad eller om han är så i en relation. Jag hoppas inte det, sade Malin.

En fjärde tjej, 44-åriga Linda Gustafsson som tidigare träffade den andre bonden Johan, väntades komma till gården och i väntan passade gänget på att ta en paus i jacuzzin.

Jag hoppas att hon är lika trevlig som de övriga tre tjejerna. Jag är väldigt förväntansfull, det är lite nervöst och pirrigt, sade Marcus om det förväntade besöket.

Någon som, trots att en person till ska dyka upp, kände sig säker på sin position i huset var Erica Mahnkopf.

Det är väl inte kul att få veta att det kommer en till till gården, men jag känner väl att jag har en trygg plats i huset än så länge. De andra flyter med strömmen litegrann, sade Erica om situationen.

Linda i sin tur såg verkligen fram emot att träffa Marcus.

När Marcus var i rutan kände jag att det var nog en kille i min smak. Jag tycker att Marcus är jättesnygg och läcker, sade Linda.

Innan Linda fick möjlighet att träffa Marcus fick hon dock gå runt huset - bara för att hitta gänget sittandes i jacuzzin. Något som gjorde att första mötet blev lite avvaktande.

Jag hade väl inte tänkt mig att de satt i badet när jag kom. Det var ju lite tryckt stämning helt klart, sade Linda.

Hur stämningen blir framöver återstår att se i nästa avsnitt.