Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Per Gessle akut sjuk – Gyllene Tider tvingas flytta konserter

Gyllene Tider tvingas flytta sina konserter i Ronneby och Kalmar i helgen. Per Gessle har blivit akut sjuk, meddelar Live Nation i ett pressmeddelande. Nya datum för dessa konserter blir i början augusti.

Gyllene Tider tvingas flytta sina konserter i Ronneby på fredag kvällen och Kalmar i morgon lördag. Live Nation meddelar i ett pressmeddelande att anledningen är att Per Gessle blivit akut sjuk i influensa med hög feber.

"Under Per Gessles 40 år på scen i oräkneliga konserter har han spelat med diskbråck, ryggskott, matförgiftning m.m. Endast två gånger (!) tidigare har han ställt in då han tappat rösten. Med hög feber och influensa blev det tyvärr omöjligt att genomföra helgens två konserter och Per är givetvis förkrossad över detta men hoppas att få möta publiken i Ronneby och Kalmar på nya datum".

Nya datum för konserterna blir 5:e augusti i Kalmar och 6:e augusti i Ronneby. Köpta biljetter är giltiga till de nya datumen. För den som inte har möjlighet att gå så går det bra att återlösa biljetterna via den auktoriserade återförsäljaren Ticketmaster senast 28 juli, uppger Live Nation.

Sedan tidigare har biljetter till Gyllene Tider köpta från Viagogo visat sig vara ogiltiga. Bland annat drabbades flera personer i samband med bandets konsert i Skövde, där flera fick barnbiljetter och därmed inte blev insläppta.