Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen hittade elpistol vid husrannsakan

En elpistol, narkotika och misstänkta dopningspreparat blev resultatet av polisens husrannsakan hemma hos en Eksjöbo på tisdagskvällen. En man i 20-årsåldern misstänks nu för flera brott.

På tisdag kväll kontrollerade en polispatrull en bil i Eksjö. Föraren, en man i 20-årsåldern hemmahörande i Eksjö kommun, misstänktes vara påverkad och använda sig av dopningspreparat.

– Polisen fattade beslut om genomgång av bilen och även husrannsakan hemma i hans bostad. I bostaden anträffades en mindre mängd narkotika, misstänkta dopningspreparat, och en elpistol, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen region Öst.

Mannen misstänks nu för brott mot dopningslagen, genom både innehav och bruk av dopningspreparat, brott mot narkotikastrafflagen för innehav och bruk, drograttfylleri, samt vapenbrott.