På torsdagsförmiddagen presenterade Fiesta Eksjö en ny bokning inför årets upplaga av Eksjö stadsfest.

Prisade Kapten Röd kommer ännu en gång att uppträda för Eksjöpubliken. Han besökte även stadsfesten både 2011 och 2012, men sex år senare är det alltså dags igen.

Artisten blev 2012 dubbelt prisad på P3 Guld-galan, då han utsågs till Årets artist och tilldelades utmärkelsen Guldmicken.

Kapten Röd gav förra året, efter fem års tystnad, ut singlarna ”Rudeboy love” och ”Över min döda”. I somras gav han sig ut på den, så kallade, Hundralappen-turnén. Precis som namnet avslöjar så kostade samtliga biljetter 100 kronor styck, syftet var att alla – oavsett plånbokens storlek – skulle ha chansen att komma på konserterna.

”Hela min önskan att bli artist föddes i publiken. Det är live och på scen hela kärnan i mitt artisteri finns – det är där jag känner att jag verkligen kommunicerar med mina lyssnare. Det ska bli fantastiskt att komma ut i landet och möta alla i sommar – hoppas ni är med oss. Det skall bli väldigt kul att få återvända till Eksjö med mitt band och nu på stora scenen”, hälsar Kapten Röd i ett pressmeddelande.

Eksjö stadsfest äger rum den 24 och 25 augusti. Kapten Röd kommer att spela på fredagen. Sedan tidigare är även