Det nya Porsche Center i Jönköping kommer bli den nionde fullserviceanläggningen i Sverige. Det innebär att sportbilsjätten nu står inför en spännande utmaning - rekrytering. Rickard Magnusson, VD på Hedin Performance Cars, förklarar.

-I första läget söker vi en platschef till den nya anläggningen. Då samtlig personal kommer nyanställas får du som platschef vara väldigt delaktig i att rekrytera ditt drömteam.

Alexander Örn, platschef på Porsche i Borås.

En speciell roll

En som vet vad rollen innebär är Alexander Örn, platschef på Porsche i Borås.

-Jobbar man på Porsche är man Porsche dygnet runt. Vi är ambassadörer, helt enkelt. Våra kunder kräver att vi kan leverera det allra bästa.

Han har själv många års erfarenhet av bilbranschen och tror att Jönköpings nya platschef behöver vara van och erfaren.

-Det är en stor fördel om man har arbetat med premiumbilar tidigare och förstår förväntningarna.

I gengäld får den som arbetar på Porsche en unik möjlighet att få jobba med långsiktiga affärer och spännande kundmöten.

-Jag uppskattar att jag kan få bygga intressanta och långsiktiga relationer med kunder och blivande kunder. Eftersom vi är med och förverkligar drömmar är det kvalitet som är i fokus, snarare än bara volym.

Porsche Center Borås.

Tredubbling

Prognosen för Porsche ser god ut. Under de senaste åren har försäljningen tredubblats.

-Mot bakgrund av den ständigt ökande Porsche-succén i Sverige kommer våra nya medarbetare att få vara med om en spännande tid framöver, avslutar Rickard Magnusson.

Porsche Borås

Relaterat till artikeln

Det inbäddade materialet kan inte visas.