Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världsstjärnorna kommer tillbaka till Ulricehamn

2017 blev det en succé. I januari kommer Världscupen tillbaka till Ulricehamn.

Den 26-27 januari är det dags igen. Världens främsta längdskidåkare kommer till Ulricehamn för att göra upp om pallplatserna.

När tävlingar avgjordes på Lassalyckan 2015 kom 55 000 åskådare. Nu har Ulricehamn fått nytt förtroende av det internationella skidförbundet (FIS).

– Vi har satsat på flera nyheter för åkarna och för besökarna. Bland annat har tävlingsbanan blivit tuffare och publikvägarna har förbättrats, säger Johan Falk, vd för Ulricehamn Ski Event AB.

Biljetterna släpps den 25 augusti för att se Charlotte Kalla, Stina Nilsson hemmahoppet Hanna Falk och alla norska stjärnor.

– Biljettsläppet är ett tydligt startskott för den stora publik som förväntas fylla området på Lassalyckan. För mig framkallar det positiva minnen och känslor från förra tävlingen och har höga förväntningar på att den känslan smittar av sig på våra besökare, säger Johan Falk.