Under söndagen avgjordes den andra deltävlingen i världscupslalomen och med blågula ögon blev det en riktigt lyckad dag i Killington, USA. Anna Swenn Larsson säkrade en pallplats efter att ha slutat trea bakom suveränen Mikaela Shiffrin och Petra Vlhova.

Svenskan var nia efter det första åket men såg till att klättra i fältet efter att ha haft den tredje snabbaste tiden av alla i det andra åket.

En annan som var riktigt snabb i det andra åket var Emelie Wikström. Sävsjös alpina stjärna låg på 26:e plats efter det första åket men körde upp sig rejält när det var dags för dagens andra hälft.

Emelie Wikström hade den sjätte snabbaste tiden av alla i det andra åket och klättrade därmed upp till en fin 16:e plats totalt. Det resultatet innebär att Wikström fått en lovande start på årets slalomsäsong. I premiären i Levi för drygt en vecka sedan knep Wikström en elfteplats.

Ytterligare två svenskor tog sig vidare till andra åket. Magadelan Fjällström knep placeringen precis framför Wikström och Ylva Stålnacke tog hand om 23:e platsen.