Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elva butiker till nya Asecs-lokalerna

Elva butiker och fikaställen flyttar i höst in i de nya lokalerna på Asecs. Det rör sig bland annat om Cubus, Best of Brands och Kahls kaffe, framgår av ett pressmeddelande.

De elva butikerna och fikaställena kommer att flytta in i de 6 300 kvadratmeter stora lokalerna, som nu byggs på Asecs och som ska vara klara i höst. Tre butiker och ett café är helt nya. Dessutom är det sju butiker som byter plats inne på Asecs. Nykomlingarna är Cubus, Cassels och Best of Brands (tidigare Fribergs), som kommer att vara tvåplansbutiker. Det ska även öppnas en ny entré mot IKEA-sidan.

– Det känns väldigt roligt att vi kan göra plats och bredda vårt utbud ytterligare med 3 nya modebutiker som under lång tid varit efterfrågade av våra kunder. Dessutom blir det förstås en inspirerande nystart för våra befintliga butiker som flyttar från sina nuvarande lokaler till nya säger Lars Bröms, centrumchef på Asecs i pressmeddelandet.

Den nya delen förväntas öppna den 25 oktober och den ska ligga i anslutning till den delen av Asecs som byggdes i höstas. I den delen var det främst restauranger som flyttade in men i den nya delen handlar det till största delen om modebutiker.

I torsdags öppnade Gina Tricot på Asecs och butiken ligger vid den gröna entrén.