Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två till sjukhus efter flera halkolyckor i morgonhalkan

Tre bilar körde av vägen under kort tid på onsdagsmorgonen. Polisen hade tidigare under morgonen varnat för halt väglag. Två föraren togs till sjukhus med oklara skador.

Den första olyckan gällde en bilist som körde av Västra vägen i Nässjö vid 06-tiden.

– Det är väldigt halt, uppgav SOS händelseinformation och säger att en person fördes till sjukhuset med oklart skadeläge.

Tio minuter senare var det en bilförare som körde in i mitträcket på E4 i norrgående riktning söder om Råslätt. Bilen bärgades ganska snabbt från platsen och enligt operatören vid SOS händelseinformation klarade sig bilisten utan skador.

Lite senare var det dags igen: en bil körde av länsväg 133 nordöst om Gripenberg i Tranås kommun.

– Vägen var helt avstängd i båda riktningarna medan bärgningen pågår. Föraren togs till sjukhus, uppgav SOS händelseinformation vid 07-tiden.

Vid 08-tiden fördes en kvinna i 30-årsåldern till sjukhus med ambulans. Polisen har börjat en utredning av olyckan. Enligt vägtrafikregistret var bilen belagd med körförbud, uppgav polisen via sin hemsida.

FOTNOT: Texten uppdateras