Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två nya akter klara till Eksjö stadsfest

 
Eksjö stadsfest 2019
Visa alla artiklar

I veckan blev det klart med två nya akter som ska uppträda på Eksjö stadsfest. Smith & Thell samt Lastkaj 14 kommer till Eksjö sista helgen i augusti.

För tio år sedan bestämde sig Mary Jane Smith och Victor Thell att förverkliga sina drömmar och satsa på musiken. Duon är inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons.

Deras musik beskrivs som countryinfluerat popsound. Under våren 2017 släppte de sitt debutalbum Soulprints. Deras senaste singel är "Forgive me friend". I år planerar de att släppa ett nytt album. Fredagen den 30 augusti gästar de Eksjö stadsfest.

Lastkaj 14 beskrivs som trallpunk. 2004 släppte gruppen sin debut EP "På andra sidan horisonten". 2017 släppte de sitt fjärde album "Becksvart".

Fiesta Eksjö skriver i sitt pressmeddelande att "Lastkaj 14:s liveakt har gjort sig känd för att leverera melodiös tvåtaktspunk varvat med brandtalsliknande mellansnack av såväl politisk som känslomässigt karaktär." Lördagen den 31 augusti kommer gruppen till stadsfesten.