Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två nya band klara till stadsfesten

 
Eksjö stadsfest 2019
Visa alla artiklar

Von Hertzen Brothers och I Am Nova kommer till Eksjö stadsfest. Rock och indierock beskrivs de båda bandens musikstilar som kommer från Finland och Sverige.

Det finländska rockbandet Von Hertzen Brothers beskrivs spela melodiös progressivbetonad rock som består av de tre bröderna Jonne, Kie och Mikko von Hertzen.

2001 släppte de sin första skiva Experience. Senaste albumet släppte de 2017 med namnet War is over. I maj står de på scen på Rosfest-festivalen i USA. De kommer till stadsfesten 31 augusti.

2012 bildades bandet I Am Nova. Gruppen beskrivs som ett indierockband och består av Carl-Oscar Korenado och Jonathan Larsson. De har sedan dess släppt låtarna I Need, Strangers, Show me what you got, Touch her hips samt Good enough.

Duon beskrivs som en energisk live-akt och har bland annat öppnat för Norlie & KKV, Tomas Stenström och Timo Räisänen. Lördagen den 31 augusti uppträder de på Eksjö stadsfest.

LÄS MER: Melloprofiler klara för stadsfesten

LÄS MER: Skånskt rockband till stadsfesten

LÄS MER: Molly återvänder till stadsfesten