Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varning för blixthalka i Eksjö: Bilist voltade rakt ner i dike – en till sjukhus

En bilist voltade av vägen strax utanför Eksjö på måndagsmorgonen. Då varnade räddningstjänsten för blixthalka. – Det är mycket halt i det här området, säger Johan Ragnar, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.

Det var vid 08.15-tiden på måndagen som en bilist körde av Nifsarpsvägen, strax söder om Eksjö, och voltade ner i diket. Polis, räddningstjänst och ambulans larmades ut till platsen.

– En person är drabbad. Bilen låg i diket när vi kom fram men personen var ute ur fordonet, sa Johan Ragnar vid en tidig kontakt. Han berättade även att det var väldigt halt vid olycksplatsen.

– Jag vet inte om det var det som orsakade olyckan, men alla enheter har berättat att det är mycket halt i det här området.

Bilföraren, en man, fördes därefter till sjukhus med ambulans. Enligt polisen handlar det inte om några allvarliga skador.

– Vi har varit och pratat med honom på sjukhuset. Det finns ingen brottsmisstanke, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.