Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlandatalang gick direkt till final: ”Är det här på riktigt”

Talangjuryn satt helt tyst med stora ögon efter Dan Ahtolas hypnosnummer. Till slut slängde sig David Batra på knappen som skickade vidare Ahtolas direkt till finalen.

– Det här är både obehagligt och förbannat överraskande. Jag skickar dig rakt till finalen, sa David Batra innan han kastade sig över knappen.

Beskedet mottogs med stående ovationer av såväl jury som publik.

Fågelfobi

Det var i fredagens avsnitt av TV4:s program Talang som hypnotisören Dan Ahtola, uppvuxen i Vetlanda, medverkade. Han fick mycket tid i tv-rutan där han berättade om sin wrestlingkarriär i Malmö som tog en annan riktning när han skadas. Han börjar studera hypnos och det var just hypnos han använde i sitt nummer i tv-rutan.

Där bad han programledaren Pär Lernström ställa upp för hypnos. Bakom kulisserna fick tv-tittarna se hur Dan Ahtola arbetade med Lernström. Väl ute på scen försatte Ahtola Pär Lernström i hypnotiskt tillstånd.

LÄS MER: Dan Ahtola från Vetlanda startade som hypnotisörbrottare

Många tvivlade, både i publik och jury. Tv-tittarna fick samtidigt veta att Lernström har fågelfobi. Också att han är mycket förtjust i hundar. En färgglad kvittrande fågel tas in på scen. Det slutar med att Pär Lernström både matar och håller fågeln. Juryn är totalt stum.

– Är det här på riktigt? frågar Bianca Ingrosso som sitter i juryn.

– Vill ni se mer av den här mannen i den här tävlingen. Det vill jag, konstaterar Alexander Bard och trycker på ja-knappen.

LaGaylia Fraizer säger att hon är skeptisk, mycket skeptisk men samtidigt nyfiken på mer. Och Batra trycker alltså vidare Dan Ahtola direkt till finalen.