Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vintern och våren möttes – så var sporthelgen på Höglandet

Vinteridrotterna går mot sitt absoluta slut medan sommaridrotterna så smått rullade igång. Här har vi sammanställt de viktigaste sporthändelserna på Höglandet under den gångna helgen.

Sävsjös innebandydamer har tagit sig till det slutliga kvalspelet till allsvenskan och inledde dubbelmötet mot Fagerhult Habo i helgen. När lagen drabbar samman igen nästa helg lär Sävsjö önska sig ett liknande stöd från läktarhåll.

Medan Sävsjö laddar för sin sista match för säsongen var det dags för Nässjö FF att spela sin första seriematch 2019. Men det gick inte riktigt som tränaren Ninos Töre hade tänkt sig.

Under söndagen knep Tranås AIF sista halmstrået för att ge sig själva nytt liv i kampen om en plats i Hockeyallsvenskan. En spännande sista kvalvecka med tre matcher väntar nu för dem.

Under helgen fortsatte dessutom Vetlanda BK:s trupp inför nästa bandysäsong att ta form. En rad spelare har förlängt sina avtal medan andra har valt att gå vidare – den senaste att göra det sistnämnda skulle mycket väl kunna hamna i Nässjö IF.

Ännu fler sportartiklar hittar du på våra sajter.