Annons
Vidare till smt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vittne stoppade bilinbrott

En person med ögonen med sig upptäckte att någon trixade med parkerade bilar intill matbutiken på Torngatan. När polis skulle gripa den misstänkte spottade mannen på en av dem.

Strax efter klockan 23 i lördags kväll slog ett vittne larm om att en person uppehöll sig på parkeringsplatsen vid matbutiken och uppträdde misstänkt. Mannen ska bland annat ha gått runt och känt på bilarnas handtag.

Polispatrullen som kom till platsen träffade mycket riktigt på en man i 30-årsåldern på parkeringsplatsen. Han uppträdde som om han var påverkad och misstänktes för ringa narkotikabrott.

När mannen skulle gripas till följd av detta ska han enligt polisanmälan ha blivit våldsam och börjat göra motstånd. Han ska också ha spottat en av poliserna i ansiktet. Han är därför även misstänkt för ofredande och våldsamt motstånd efter händelsen.